ВКУПНА ЦЕНА И ШТО ОПФАЌА

21. Летен јазичен камп по германски јазик

во Австрија 2020

термин: 12.07.-23.07.2020

12 ДЕНАСМЕСТУВАЊЕ, ИСХРАНА, НАСТАВА И РАБОТИЛНИЦИ:

10 дена престој во Хотел Холабрун, Австрија, 9 полни пансиони, трокреветни соби

Настава: 10 пати по 180 мин. или 40 часа по 45 мин.

Работилница за градот Виена и Австрија

Работилница за дворците Хофбург, Шонбрун и Белведере

Работилница за градот Салцбург

Работилница за германски песни

Работилница за градот Грац


ПОСЕТИ И РАЗГЛЕДИ:

Виена:

Разгледување на градот Виена со туристички водич

Посета на дворецот Шонбрун со влезница

Посета на Техничкиот музеј

Посета на природно историски музеј

Посета на уметничко историскиот музеј

Посета на дворецот Белведере

Посета на Луна паркот Пратер

Посета на Аква Парк

ПОСЕТИ И РАЗГЛЕДИ:

Салцбург:

Разгледување на градот Салцбург со туристички водич

Посета на куќите на Моцарт

Посета на дворецот Мирабел

Грац:

Посета на градот Грац и знаменитостите

-euro-symbol_90430

вклучен износ

85 Евра


avtobus

ПРЕВОЗ

Високо туристички автобус

Релација: Скопје-Виена- Холабрун-Салцбург-Холабрун-Грац-Скопје

-euro-symbol_90430

вклучен износ

199 Евра
Начини на плаќање:


– во готово: 41.480 ден.
– авансно: 30% при пријавување (12.444 ден.) остатокот од 29.036 ден. НАЈДОЦНА 15 дена пред поаѓање.
– на 4 рати х 10.370 ден.

ПРИМЕР за уплата на рати:


Март – 10.370 ден.
Април – 10.370 ден.
Мај – 10.370 ден.
Јуни – 10.370 ден.
Линк до пример уплатница

21. Летен јазичен камп по германски јазик во Австрија 2020

НАПОМЕНА:

За реализација на кампот потребни се најмалку 35 учесници. Право на учество имаат сите ученици на возраст од 12 до 18 години со сите нивоа на познавања на германскиот јазик.

ПРИЈАВУВАЊЕ ОНЛАЈН НАЈДОЦНА до 10.05.2020 год.