ВКУПНА ЦЕНА И ШТО ОПФАЌА

22. Летен јазичен камп по германски јазик

во Австрија 2020

термин: 12.07.-20.07.2020

9 ДЕНАСМЕСТУВАЊЕ, ИСХРАНА, НАСТАВА И РАБОТИЛНИЦИ:

7 дена престој во Хотел Холабрун, Австрија, 6 полни пансиони, трокреветни соби

Настава: 9 пати по 180 мин. или 36 часа по 45 мин.

Работилница за дворците Хофбург, Шонбрун и Белведере

Работилница за германски песни

-euro-symbol_90430

вклучен износ

329 Евра


ПОСЕТИ И РАЗГЛЕДИ:

Виена и Грац:

Разгледување на градот Виена со туристички водич

Посета на дворецот Шонбрун со влезница

Посета на уметничко историскиот музеј

Посета на Техничкиот музеј

Посета на природно историски музеј

Посета на дворецот Белведере

Посета на градот Грац и знаменитостите

-euro-symbol_90430

вклучен износ

70 Евра


avtobus

ПРЕВОЗ

Високо туристички автобус

Релација: Скопје-Виена- Холабрун-Грац-Скопје

-euro-symbol_90430

вклучен износ

131 Евра
Начини на плаќање:


– во готово: 32.860 ден.
– авансно: 30% при пријавување (9.858 ден.) остатокот од 23.002 ден. НАЈДОЦНА 15 дена пред поаѓање.
– на 4 рати х 8.215 ден.

ПРИМЕР за уплата на рати:


Март – 8.215 ден.
Април – 8.215 ден.
Мај – 8.215 ден.
Јуни – 8.215 ден.
Линк до пример уплатница

22. Летен јазичен камп по германски јазик во Австрија 2020

НАПОМЕНА:

За реализација на кампот потребни се најмалку 35 учесници. Право на учество имаат сите ученици на возраст од 12 до 18 години со сите нивоа на познавања на германскиот јазик.

ПРИЈАВУВАЊЕ ОНЛАЈН НАЈДОЦНА до 10.05.2020 год.