Наши долгогодишни соработници

Кај нив можете да се информирате за камповите и да се запишете!!!

САКАТЕ И ВИЕ ДА БИДЕТЕ НАШИ СОРАБОТНИЦИ?

Ние соработуваме со приватни и државни училишта, поединци - професори по германски јазик и туристички агенции

Имаме одлична понуда за Вас и Вашето училиште или агенција!

Повеќе информации кај организаторот д-р Николче Шулевски на моб. 075 333-119

ОНЛАЈН ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА КАМПОВИТЕ


Сакате Вие и Вашето дете да присуствувате на онлајн презентација директно со организаторот? Со нашиот конференциски сервис  ви нудиме удобно, од дома да ја проследите 45 минутната презентација и да се запознаете детално со летниот јазичен камп, со слики и зборови. 

Јавете се на телефонот: 075 333-119 и закажете термин за презентација!!!

За да присуствувате на онлајн презентацијата, потребно е само да кликнете на следниот линк:  ПРЕЗЕНТАЦИЈА